Viceprimarul Traina Stoia, a povestit, luni, că primăria a primit o adresă de la firma care are în concesiune cimitirul din Calea Șagului prin care solicită un răspuns dacă are sau nu nevoie de autorizație să construiască un gard, pentru a-l înlocui pe cel de plasă. Până în acest moment firma nu a primit un răspuns dacă construcția are sau nu nevoie autorizație.

“Oamenii solicită o informație privind necesitatea obținerii autorizației de construire pentru înlocuirea gardului existent, care acum este cu plasă montată pe stâlpii de beton, vor să facă un gard care va intra împreună cu restul construcțiilor în proprietatea primăriei în momentul în care se termină contractul. Acest gard va fi executat de către concesionar și va ajunge în proprietatea municipiului”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Lucrarea va fi executată de către firma concesionară, iar când contractul se va încheia, gardul va intra în proprietatea primăriei. „Din păcate se primește un răspuns un lung șir de citate din legislația română din care nu poți să înțelegi dacă au voie să facă cu fără autorizație sau nu au voie. Voi avea o discuție cu arhitectul șef ca să lămurim lucrurile. În mod normal este vorba de o autorizație pe care primăria o dă pentru construirea unui obiectiv care va intra în posesia primăriei, deci nu văd de ce trebuie să ne tratăm între mai rău decât am fi adversari. Oamenii nu știu dacă le trebuie autorizație. Se pot trezi cu Poliția Locală care să îi amendeze”, a mai spus Stoia.

 

Sursa foto: www.tmpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.