Spargeri auto pe bandă rulantă! Se întâmplă la Timișoara, unde oamenii legii sunt tot mai des solicitați să intervină în astfel de cazuri.

Cel mai recent incident a avut loc luni după-amiază, când proprietarul unui  automobil a dat nas în nas cu doi hoți care spărgeau mașinile din parcare. Când l-au văzut, aceștia l-au luat la bătaie. Întâmplarea s-a petrecut pe strada Maria Tănase din Timișoara.

„Efectuându-se cercetări la faţa locului, au fost depistaţi şi imobilizaţi cei 2 indivizi recunoscuţi de victimă, apoi cercetând locurile învecinate printre autoturisme, s-au descoperit la aprox.5 metri, după un gard viu un bax de ulei cu 6 sticle marca ARO, 2 radiocasetofoane auto şi o geantă cu scule auto. Pe parcursul cercetărilor au fost depistate şi cele 2 autoturisme care ale căror portiere au fost deschise cu chei potrivite acestea fiind VW transporter de culoare portocalie – portieră stânga faţă deschisă iar din interior se observa lipsa radiocasetofonului şi urme de răvăşire, cel de-al doilea fiind autoturismul marca Peugeot , având ambele portiere din faţă întredeschise din interior fiind observată lipsa radiocasetofonului”, spune Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Bunurile au fost ridicate de specialistul criminalist din cadrul Secţiei 4 Poliţie, care a fost chemat la faţa locului în vederea efectuării continuării cercetării.

Potrivit polițiștilor, cei doi bărbați deschideau autovehiculele cu ajutorul unui dispozitiv improvizat de unde apoi sustrăgeau bunurile. Oamenii legii anchetează acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.