harta-proiectelor-rutiere-master-planul-transport-v2-0

Guvernul Ponta a decis ca centura de sud a Timişoarei să fie inclusă în Master Planul General de Transporturi, aşa cum spunea în urmă cu trei săptămâni ministrul Sorin Grindeanu. Acest lucru a fost anunţat inclusiv de Premierul Victor Ponta, iar acum a devenit oficial.

Sorin Grindeanu le reamintește parlamentarilor de Timiș, printr-un comunicat de presă, că trebuie să facă front comun în sprijinul realizării acestui proiect foarte important pentru Timișoara, invitând liberalii să lase de-o parte luptele politice.

„În aceeaşi notă, mai trebuie spus că demagogia şi minciuna nu îşi găsesc locul în această discuţie. Guvernul Ponta nu a întors spatele Timişoarei, aşa cum se repetă obsesiv de către colegii din noul PNL, includerea centurii în Master Plan fiind dovada că un proiect important este tratat cu maximă seriozitate de către Guvern” a mai adăugat ministrul.

Master Planul General de Transport al României este documentul strategic pe baza căruia România va obține finanțare europeană în infrastructură pentru următorii 16 ani.

Descarcă: sinteza-mpgt-forma-finala-pdf

 

harta-proiectelor-rutiere-master-planul-transport-v2-0

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.