Acasă Administrație Sorin Grindeanu despre Traffic Management: ”Vreau să îi rog pe cei de...

Sorin Grindeanu despre Traffic Management: ”Vreau să îi rog pe cei de la Comisia de Circulație să stimuleze inteligența sistemului”

3.736 views

Sistemul inteligent de trafic din Timișoara a început să dea bătăi de cap participanților la trafic.

În scurt timp municipalitatea a reușit prin proiectul Traffic Management să umple efectiv orașul de semafoare amplasate, în unele locuri, din cinci în cinci metri. Cu toate că această perioadă nu este una aglomerată, din punct de vedere al traficului, nervii timișorenilor au fost deja puși la încercare.

Timișorenii au putut constatat deja că timpul de deplasare pe aceeași rută a crescut. Fapt constatat și de președintele CJT, Sorin Grindeanu, care afirma că traficul pe Bulevardul Rebreanu a fost infernal.

Am înțeles că ar trebui să fie un sistem inteligent, care se adaptează. Așa am citit în presă. N-am văzut lucrul acesta pe Bd. Take Ionescu sau pe Bd. Rebreanu, unde înainte se circula mult mai bine decât acum. A fost infernal să ajung până la Spitalul Județean, dinspre Calea Șagului. Aștept să se adapteze inteligența sistemului la traficul din Timișoara”, a spus mai în glumă, mai în serios Sorin Grindeanu.

Conform declarațiilor primarului Nicolae Robu, sistemul are nevoie de câteva luni să analizeze datele din trafic, iar ulterior va asigura unda verde pentru mașini.

Pe de altă parte, președintele Grindeanu a atras atenția celor din Comisia de Circulație asupra necesității adaptării sistemului, cât mai repede întrucât, la toamnă, când va începe școala, traficul în Timișoara va fi complet dat peste cap.

” Gândiți-vă cum va fi la toamnă, când vor începe școlile și universitățile. Dacă acum e așa, la toamnă va fi nebunie, dacă nu se adaptează inteligența. Vreau să îi rog pe cei de la Comisia de Circulație să stimuleze inteligența sistemului, acum când suntem într-o perioadă în care traficul este scăzut, este vacanță”, a spus în încheiere Sorin Grindeanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Confirmare

Pentrutimisoara.ro are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).

Partenerii nostrii folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.

Afla mai mult