Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Liderul PSD Timiș, Sorin Grindeanu se arată deranjat într-o postare pe Facebook  de ceea ce fac profesorii din conducerea UVT în timpul liber, pe linie politică.

Grindeanu susține că a primit informații subtile că unele acțiuni ale UVT au tentă electorală. Fără a specifica partidul, fostul ministru al Comunicațiilor face trimitere la PNL.

Fără doar și poate, Universitatea de Vest din Timișoara este o instituţie respectabilă, nimeni nu pune la îndoială acest lucru. Programele dedicate studenţilor, implicarea în viaţa comunităţii, sprijinul major acordat cadrelor didactice, toate acestea fac ca UVT să fie un etalon în mediul universitar.

Există, din păcate, și un aspect care aduce atingere imaginii onorabilei instituţii de învăţământ, și anume judecarea cu dublă măsură a unor acţiuni care se petrec în interiorul UVT.

Spre exemplu, ni se transmite într-un mod subtil că unele acţiuni au tentă electorală, dar nu ni se spune niciun cuvânt despre participarea constantă a conducerii Universitătii la toate ședinţele unui important partid de dreapta, despre susţinerea necondiţionată si continuă a tuturor candidaţilor dreptei, fie că vorbim de alegeri locale, parlamentare sau prezidenţiale. Imparţialitate, nu?” a scris pe Facebook Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.