Atenție! Șoferii camioanelor care ies de pe șantiere și murdăresc drumurile publice riscă amenzi usturătoare.

Este și cazul unei societăți comerciale din Timişoara, care în aceste zile a primit o amendă de 1500 lei. Potrivit polițiștilor locali, autocamioanele societății au murdărit drumurile publice cu noroi la ieșirea dintr-un șantier de pe strada Înfrățirii nr. 12.

“Mai exact, polițiștii locali au constatat că Societatea Comercială Auto Tranding Corporation Inc SRL, cu sediul în Hunedoara, nu a luat măsuri de asigurare a unei rampe de spălare și curățare a roților autovehiculelor care ieșeau de pe șantierul amplasat pe strada menționată murdărind astfel cu pământ căile publice”, susține Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Potrivit oamenilor legii, astfel de situaţii apar frecvent după zilele ploioase, pentru că şoferii îşi parchează autovehiculele în locuri neamenajate corespunzător şi din cauza precipitaţiilor se formează noroiul, fapt ce duce la ridicarea gradului de poluare în oraş. De la începutul acestui an și până în prezent, cazuri de acest gen au fost întâlnite  în Calea Aradului, B-dul Dâmboviţa, str. Gheorghe Adam, B-dul Liviu Rebreanu.

Sancțiunile sunt usturătoare! Cei care nu respectă legea vor fi amendați cu sume cuprinse între 500 şi 1000 lei (pentru persoane fizice) şi între 1000 şi 2500 lei (pentru persoane juridice).

O O pol loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.