În cursul zilei de ieri sălile de așteptare ale cabinetelor medicilor de familie au fost supraaglomerate și aceasta deoarece serverul central de citire al cardurilor de sănătate a fost din nou blocat.

În timp scurt se anunță situația la București, iar răspunsul vine de-a dreptul șocant: nu există nici o șansă ca situația să fie remediată în timp util! Astfel s-a creat o situație disperată atât în rândul pacienților cât i în rândul medicilor puși în situația ingrată de a nu putea consulta pacienții.

dr. georgeta rus

 

”Domnule Ministru al Sănătății, domnule Prim-ministru, proaspăt trimis în judecată, vă invit să veniți voi doi să consultați în cabinetele noastre, veniți voi doi să vedeți „fluența” mult așteptată din cabinete, așa cum ne-ați promis-o, după ce implementăm cardurile, veniți voi să vă primiți „șpaga” cu care ne etichetați pe noi, medicii, veniți voi doi să primiți „bonus” vacanțele exotice de care ne bănuiți cu atâta nerușinare! Veniți voi doi să le spuneți pacienților bolnavi și bătrâni că nu puteți sa le scrieți ”rețeta cea de toate zilele” pentru că nu merg cardurile! Veniți voi doi să ștergeți lacrimile de neputință ale bătrânilor care nu mai au medicamente, veniți voi doi să le răspundeți la întrebările disperate „Noi ce facem până luni? Să așteptăm să murim???”! Dați-le voi un răspuns!”, acesta este mesajul transmis de  dr. Georgeta Rus, Consilier județean PNL Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.