Poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au identificat un minor de 17 ani, bănuit că ar fi tâlhărit un bărbat care se afla în incinta unui ştrand. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

La data de 22.09. a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea unei tâlharii pe raza localităţii. Astfel în noaptea de 21 spre 22 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, bănuitul ar fi deposedat prin violenţă un tânăr de 18 ani, care se afla în incinta unui ştrand, de telefonul mobil şi ceasul de mână.

Prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate persoanei vătămate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a minorului, care va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Foto: https://sites.google.com/site/strandultermalsannicolaumare/heaven/strandul-termal-complexul-heaven

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.