Cu toate că PPDD a avut un start demn de invidiat, în momentul de față, situația nu este de loc încurajatoare așa cum arată și senatorul Ioan Iovescu, care a rămas singurul parlamentar al partidului său, acesta spune că nu va părăsi partidul și că speră, ca împreună cu cei care au mai rămas, să reușească să reorganizeze partidul.

“Nu am plecat pentru că eu tot timpul am condamnat traseismul politic, așa că nu aveam cum să-l practic. Poate aș fi avut motive, dar cred că nu ar fi fost corect atâta vreme cât oamenii m-au votat și m-au trimis în Parlamentul României ca membru al acestui partid. Pe de altă parte, eu încă mai sper că vom putea reorganiza partidul”, spune Iovescu.

Ioan Iovescu consideră că, în aceste momente, sunt necesare câteva măsuri urgente pentru salvarea partidului.

“După toate evenimentele petrecute în PPDD, sunt de părere că ar trebui convocat de urgență Comitetul Executiv. Cu cât s-ar întâmpla mai devreme asta, cu atât șansele să salvăm acest partid ar crește. Eu, voi cere din nou demisia actualei conduceri și stabilirea un unui comitet interimar care să reorganizeze partidul, să facă un apel la cei plecați din partid să se reîntoarcă. Trebuie reorganizate filialele județene și purtate discuții pentru fuziunea cu Partidul Poporului-Legea Cojocaru. Cu toate aceste măsuri luate, în 2016 putem organiza un congres al partidului și alegeri pentru funcțiile de conducere, la care să candideze în mod democratic toți cei care doresc”, a declarat  senatorul de Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.