Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean se află la Paris și a participat ieri, 11 ianuarie, la Marșul solidarității internaționale împotriva terorismului, eveniment la care a fost prezent și Președintele României, Klaus Iohannis.

“Sunt onorat să reprezint spiritul Timișoarei la Paris, acela spirit al libertății, acceptării și bunei conviețuiri în societate, indiferent de credință, etnie sau cultură. Particip cu speranța că gestul de solidaritate cu victimele intoleranței și barbarismului terorist va fi receptat ca un îndemn la curaj în asumarea responsabilității de a crea o lume sigură, liberă și pașnică”, a declarat senatorul Ardelean.

„Marşul solidarităţii”, desfășurat în memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc în capitala Franţei, a oferit șansa milioanelor de oameni să transmită un mesaj puternic al afirmării libertății de exprimare și toleranței, condamnând totodată fundamentalismul religios, instigarea la ură și terorismul.

Tot ieri, în contextul crizei internaționale, la Paris a fost programată o reuniune diplomatică internațională pe tema libertății religioase, unde Senatorul PNL a vorbit  despre “Libertate, drepturi și responsabilități în societatea contemporană postmodernă”. 

 

1 COMENTARIU

  1. Un „Ben-Oni” nu poate fi şi „Ardelean”, dar poate să reprezinte Banatul, după cum se vede… De ce nu şi-o fi schimbat numele ăsta ridicol, înainte de a deveni persoană publică?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.