Fără să aducă reproșuri organizației PNL Timiș și fostului coleg de partid, Nicolae Robu, Ehegartner a început construcția organizației PLR Timiș, unde s-au alăturat deja zeci de membri PNL, inclusiv Dan Bara și Ionel Patrichi.

Filiala PLR Timiș este condusă de Petru Ehegartner, care este și vicepreședinte național al noului partid. La conferința de presă susținută marți, a fost prezent profesorul Nicolae Țăran și profesorul Mircea Criste. Nicolae Țăran a declarat că a ales PLR fiindcă a fost singura ofertă.

Senatorul a precizat că proiectul PLR a fost necesar după ce “PNL a luat o cascadă de decizii care a dus la îndepărtarea PNL de valorile liberalismului tradițional românesc”.

Ehegartner a luat decizia de a se alătura Partidului Liberal Reformator, după ce în proiectul de statut al PNL, adoptat acum două luni de zile, s-a cerut expres scoaterea sintagmei privind apartenența PNL la internaționala liberală.

PLR va rămâne atașat de PSD, în acest sens senatorul Petru Ehegartner speră că PSD îi va susține proiectele pe Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.