Senatorul PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu a făcut scandal și a cerut așa cum ne-a declarat demisia întregii conduceri a PP-DD în frunte cu Simona Man. Principalul motiv al nemulțumirii senatorului este plecarea masivă a oamenilor cu funcții locale și județene din PP-DD. Parlamentarul de la Lugoj nu și-a impresionat colegii din Comitetul Executiv Național al PP-DD, organizat marți seara, la Palatul Parlamentului din București. Susține însă că, neoficial, la un platou cu de toate și un păhărel colegii i-au dat dreptate.

 

“Am cerut demisia de onoare a întregii conduceri a partidului, a Simonei Man și o conducere interimară care să conducă până în 2016. Am cerut și un consiliu național în care să se aleagă noua conducere interimară. Din păcate nu au fost de acord. Au spus că un consiliu național nu se convoacă decât după ce se termină efectul ordonanței. S-a bătut moneda mult și că pe 3 octombrie nu va fi arestat Diaconescu, așa cum se vehicula”, ne-a declarat senatorul PP-DD de Timiș.

 

Iovescu a fost marginalizat mereu în PP-DD. El este considerat un fel de Gică Contra în partid așa că deși este senator nu face parte din niciun for de conducere din PP-DD. Acum, colegii săi ce au participat la evenimentul  organizat într-o sală din cadrul Palatului Parlamentului de la București s-au făcut că nu îl aud.

 

„Oamenii după ce am terminat și am servit un platou mi-au dat dreptate, dar la vot oameni suntem. Se tem că îi elimină și conducerea nu are nevoie de oameni care să ia atitudine. S-au înconjurat de oameni care stau ghiocel. Probabil că i-a prins cu ușa cu ceva, sunt șantajabili sau probabil își doresc un nou mandat și atunci știu că dacă nu sunt ascultători vor fi dați afară”, ne-a mai spus Iovescu.

În schimb comitetul executiv PP-DD întrunit la București a stabilit că protocoul cu PSD rămâne în vigoare până la noi ordine.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.