Votul pentru ridicarea imunității în cazul Șova a pus România într-o lumină proastă, inclusiv ambasadele având o poziție foarte critică. În acest moment România este privită ca un pilon de stabilitate în zonă, dată fiind situația din punct de vedere a desfășurării de forțe armate. Faptul că parlamentarii fac zid pentru a proteja pe cei corupți, nu ne pune într-o lumină favorabilă.

“ PSD sfidează și își bate joc de electorat și de tot ce înseamnă tot ce înseamnă instituții de drept în România. Cred că ieri am primit încă un glonț în picior și acest lucru ne face să avem în vedere alegeri anticipate. Cred că România are nevoie de ieșirea din acest blocaj în care ne aflăm, nu țin minte să ne mai fi aflat într-o astfel de situație”,  precizează senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean.

Lucrurile nu se rezumă la un simplu blocaj și cei din administrație, în momentul de față, nu mai semnează nimic, nimeni nu mai dorește să facă parte din comisiile de recepție, de teama DNA. O concluzie a acestei situații fiind aceea de înlăturare a persoanelor corupte, atât din sfera politică, cât și din cea administrativă.

Cu toate că situația este deosebit de tensionată, ieșirea în stradă nu este o soluție, mai precizează senatorul PNL, care nu pierde ocazia de a atrage atenția asupra pierderilor pe care le poate înregistra țara noastră din punct de vedere al investițiilor, chiar și cele private.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.