Andrei-Petrisor-Robu
Andrei-Petrisor-Robu

Sectoarele Automotive și IT sunt cele mai dezvoltate din Timișoara, fapt care a atras foarte mulți investitori importanți în zona de vest a țarii și implicit sume importante de bani la bugetul local. Magdalena Nicoară, șefa Direcției de Dezvoltare s-a gândit să facă o afacere în Primăria Timișoara – exact așa a spus în fața consilierilor locali – pentru dezvoltarea furnizorilor în sectorul Automotive.

Interesat este faptul că municipalitatea dorește brusc să se implice într-un domeniu despre care nu prea are habar. Să nu uităm însă că Robu poate scoate specialiști de oriunde! Mai mult decât atât, Magdalena Nicoară, șefa Direcției de Dezvoltare ne lămurește pe deplin despre rolul pe care îl va avea acestă nouă direcție.

Magdalena Nicoara
Magdalena Nicoara

Este o AFACERE a Primăriei Timișoara, este un interes foarte mare ca serviciile care se vor furniza în acest centru, se vor furniza doar acolo. O să fie producții de serii restrânse și cursuri de specialitate”.

Pe acest subiect au existat discuții contradictorii în cadrul ședinței CL, între consilierul local PSD, Dan Idolu și consilierii PNL, care susțineau acest proiect. Este foarte important de reținut că în momentul votului Nicolae Robu a părăsit sala împreună cu Andrei Petrișor(PSD), realizând că proiectul nu va fi votat de PSD-iști.

”Proiectul nu are buget, nu este fundamentat”, spunea Dan Idolu și astfel PROIECTUL NU A AVUT SUFICIENTE VOTURI.

Surpriza se produce după revenirea lui Nicolae Robu în sala, acesta dorește să se reia votul proiectului, argumentând că dacă se dovedește pe parcursul a 5 ani că administrarea municipalității nu este eficientă se poate face o licitație pentru desemnarea unui administrator privat. Argument forte putem spune, deoarece proiectul este supus votului pentru a doua oară și… a fost votat și de PSD-iști, cei care cu 5 minute în urmă, se opuneau vehement.

Este foarte clar că Adrian Orza a avut dreptate atunci când se îndoia de utilitatea și necesitatea unei astfel de direcții: ”Este un domeniu care s-a ridicat singur(n.r. Automotive). Să facem un serviciu unde să îi învățăm cum se fac afaceri mi se pare deplasat. Sper să nu fie o afacere a celor care se vor angaja acolo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.