Decizia viceprimarului Stoia de a-și da votul pentru bugetul consiliului local a atras o serie de evenimente în sânul social democraților.

Astfel că, Sebastian Răducanu, președintele organizației municipale consideră că Traian Stoia a încălcat grav disciplina de partid și principiile PSD, fapt care l-a determinat să renunțe la postul de președinte al organizației municipale PSD.

”Am luat această decizie pentru a da un semnal de responsabilitate și de schimbare a modului în care înţelegem să facem politică. Rămân în continuare vicepreședinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiș, urmând să mă implic în proiectele politice importante ale partidului”, spune Sebastian Răducanu.

Ca replică pentru demisia lui Răducanu, consilierul local Alfred Simonis renunță și el la poziția sa de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timișoara.

”Luând act de demisia liderului Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat, domnul Sebastian Răducanu, am decis să îmi asum responsabilitatea situaţiei create de domnul Traian Stoia în plenul CLT din această săptămână și să renunţ la funcţia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timișoara”, informează Alfred Simonis.

În consecința dacă partidul a rămas în aer, fără președinte, Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat Timiș a decis ca interimatul la conducerea Organizației Municipale să fie preluat de către Florin Bîrsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.