Șantierul de la pasajul Michelangelo avansează. Potrivit edilului–șef, Nicolae Robu, au început lucrările de betonare a planşeului de la subpasaj. Astfel că circulaţia în zona Michelangelo, pe ruta nord-sud și invers, va fi deschisă în varianta finală la mijlocul lunii mai. 

„Astăzi a continuat lucrarea de betonare a planșeului și probabil că mâine va fi finalizată prima porțiune de planșeu, care măsoară 80 de metri. În continuare se va finaliza cofrarea pentru partea a doua a planșeului, după care se va trece la betonare și acolo, astfel încat în cursul săptămânii viitoare, planșeul să fie realizat la nivel de beton. Urmează aplicarea hidroizolației, dar asta se poate întâmpla numai după patru săptămâni și apoi urmează asfaltarea. Între timp se pregătește traseul final de la pod până înspre cele două străzi Cluj, respectiv Aleea F.C. Ripensia pe axa sud-nord”, afirmă edilul Nicolae Robu.

Lucrările la pasajul Michelangelo vor fi finalizate până în toamna acestui an.  Valoarea totală proiectului este de 69 de milioane lei cu TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.