Unul dintre cele mai importante proiecte pentru Timișoara a primit undă verde de la  A.F.E.R., este vorba despre lucrările de la Pasajul Jiul.

Timp de un an și două luni, conform contractului, timișorenii vor suporta traficul infernal cauzat de noul șantier, Nicolae Robu i-a asigurat pe cetățeni că va face tot posibilul ca aceste lucrări să nu închidă total traficul în zonă, existând varianta circulației pe o singură bandă.

În luna aprilie a fost predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația, PORR CONSTRUCT, valoarea contractului fiind de 4,7 milioane de euro, iar lucrările presupun realizarea a cinci benzi de circulație, trotuare pe ambele părți, precum și piste de biciclete. De asemenea, strada Jiul va fi lărgită și ea la patru benzi.

Anunțul a fost postat pe pagina de facebook a lui Nicolae Robu aflat în Singapore.

pasajul jiul aprobare

VESTE URIAȘĂ: AM PRIMIT AVIZUL A.F.E.R. PENTRU ÎNCEPERAEA LUCRĂRILOR LA PASAJUL JIUL!!!

În sfârșit, unul dintre cele mai importante proiecte ale mele ca Primar – lărgire la 5 benzi Pasaj pe sub calea ferată Jiul și lărgire la 4 benzi Strada Jiul- va putea demara pe teren, va putea intra în implementare propriu-zisă!

Tocmai am primit mult așteptatul aviz A.F.E.R. în acest sens, așa cum se poate vedea în poza atașată, poză ce reprezintă coperta / foaia de capăt a unei documentații de peste 100 de pagini.

Lucrările vor dura 1 an și jumătate.

Vă rog, stimați timișoreni și vizitatori ai Timișoarei, să aveți înțelegere pe parcursul lucrărilor, când, inevitabil, se va circula mai greu.

Modernizarea orașului nostru cere sacrificii, sacrificii, din păcate, proporționale cu durata stagnării sale sub precedentele administrații!

Nu mă îndoiesc că, împreună, o vom scoate la capăt cu bine și de data aceasta!

De luni, 19.07.2016, vor începe lucrările la strada Jiul, iar din 01.08.2016, la pasajul propriu-zis.

SĂ AVEM SUCCES!

P.S. Am cerut aparatului tehnic al Primăriei să genereze în cursul zilei de astăzi un comunicat cu detalii de interes public privind modificările ce vor surveni pt traffic ”, a transmis Nicolae Robu timișorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.