Nicolae Robu

După ce săptămâna trecută Titu  Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a făcut o serie de afirmații legate de finanțările și promisiunile  Guvernului Ponta, primarul Nicolae Robu a ținut să comenteze situația, elaborând și prezentând presei textul de mai jos:

Minciunile lui Bojin în săptămâna 19-26.10.2014:

1. „Robu a obținut 48 000 de voturi”. În realitate, Robu a obținut 55 422 de voturi
2. „Pentru Spitalul de Copii, Guvernul a mai alocat 2 milioane de lei pe lângă cele 5 milioane date deja”. În realitate, Guvernul nu a dat încă NICIUN LEU pentru Spitalul de Copii și nici pentru vreun alt obiectiv al Timișoarei
3. „Centura Timișoarei a fost aprobată pentru finanțare din fonduri europene”. În realitate, centura Timișoarei nici măcar nu apare în master planul pe transporturi pe 2014-2030, iar finanțarea ei n-are cum sa fie aprobata, câtă vreme nici măcar nu s-a deschis sesiunea de depunere de cereri de finanțare pe noile programe europene.
4. „Am fost la București la ministere după bani”. În realitate, dl. Bojin a fost la București la DNA.

Nicolae Robu,

Primarul Timișoarei

„Cum putem să intoxicăm oamenii chiar în halul ăsta? Cum putem să le subestimăm inteligența chiar până aici? În campania electorală Guvernul poate să aprobe toată ziua tot felul de finanțări, că doar a aprobat și stadioane și para-stadioane și săli de sport și tot ce au vrut oamenii să audă”, a mai precizat edilul astăzi.

Chiar dacă amândoi susțin că tot ce afirmă poate fi demonstrat și verificat. Niciunul dintre ei nu se grăbește să o facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.