Grupul consilierilor județeni PSD-PC și PPDD, format din 20 de reprezentanți, și grupul de consilieri municipali PSD-PC, PPDD și UpT, format din 15 reprezentanți, au semnat un protocol de colaborare pentru înlocuirea actualului vicepreședinte al CJT, Marian Constantin Vasile(PNL) și a viceprimarului Dan Diaconu(PNL).

Protocolul a fost semnat pentru perioada iunie 2014 – iunie 2016.

“Cei 20 de reprezentanți ai PSD-PC-PPDD din cadrul Consiliului Județean Timiș se angajează să îi susțină pentru funcțiile de vicepreședinți ai CJT pe domnii Călin Dobra (PSD) și Florian Zanfir (reprezentant al PPDD) pe toată durata colaborării, până la terminarea mandatului în 2016.

Cei 15 reprezentanți ai PSD-PC-PPDD-UpT din cadrul Consiliului Local Timișoara se angajează să îi susțină pentru funcțiile de viceprimari ai Municipiului Timișoara pe domnii Traian Stoia (PSD) și Bogdan Herzog (UpT) pe toată durata colaborării, până la terminarea mandatului în 2016” se arată în textul protocolului.

Liderii PNȚCD se pregătesc să îi excludă din partid pe cei doi consilieri, Bogdan Herzog şi Flavius Boncea, care au semnat acordul fără să fie o dispoziție în acest sens din partea Biroului Județean PNȚCD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.