Sorin Grindeanu

Timișul are cea mai mare șansă din ultimii 27 de ani. În cursul acestei zile, conform comunicatului de presă emis de administrația prezidențială, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desmenarea lui Sorin Grindeanu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern.

Următorul pas este validarea lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru de către Parlament, însă în contextul actual este clar că nu vor exista probleme.

Vă reamintim că Sorin Grindeanu a fost propus miercuri de PSD-ALDE pentru acestă funcție, iar joi a avut loc o întrevedere între acesta și Klaus Iohannis.

Inclusiv Nicolae Robu, primarul Timișoarei l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru numirea în funcție printr-un mesaj pe facebook precizând și următoarele proiecte în care este nevoie de implicarea Guvernului.

FELICITĂRI PENTRU NUMIREA ÎN FUNCȚIA DE PRIM MINISTRU AL ROMÂNIEI, DOMNULE SORIN GRINDEANU ȘI MULT SUCCES! PENTRU ROMÂNIA, PENTRU TIMIȘOARA!

Avem foarte multe lucruri de făcut pentru Timișoara în următorii 3 ani, pentru Timișoara însăși și pentru timișoreni, dar și pentru ca orașul nostru să poată fi, în 2021, o capitală europeană a culturii la superlativ. Eu asum 15 obiective mari și vă rog să asumați și dv., ca Prim Ministru, alte 15 obiective, naturalmente în jurisdicția Guvernului, obiective realizate de Guvernele anterioare într-o mulțime de alte orașe ale României, dar… NIMIC în Timișoara. Contez pe dv., dincolo de ce ne desparte ca opțiuni politice! O fac în numele cetățenilor Timișoarei, dar și în numele bunei colaborări pe care noi doi am avut-o când mi-ați fost Viceprimar în 2012, respectiv când ați devenit Președinte al Consiliului Județean Timiș, în 2016 ”, mesajul lui Nicolae Robu pentru Sorin Grindeanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.