salonul mirilor 2014

Aproximativ 60 de firme expozante din Timișoara și din țară s-au reunit pentru a-și prezenta produsele și serviciile specifice celui mai important eveniment din viața unui cuplu: nunta.  Astfel, puteți găsi de la rochii de mireasă, costume pentru miri, invitații de nuntă, servicii foto-video, sonorizări și până la torturi în forme speciale și cât mai inedite.

Cea de-a 9 ediție a Salonului mirilor are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara în acest sfârșit de săptămână. Organizatorii evenimentului au pregătit publicului surprize pe tot parcursul celor trei zile de desfășurare a târgului. Astfel, sâmbătă a avut loc o prezentare de modă a rochiilor de mireasă și a costumelor de mire.

“Suntem la a noua ediție, ne mândrim cu un program conex din care face parte și această paradă a modei. Sigur că nu am reușit să mulțumim toate firmele, să fie prezente în această paradă, dar cu siguranță vom încerca să ne revanșăm cu alte momente din acest program pe parcursul zilei de zi și duminică”, precizează Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

Prezentă la eveniment, în cele două zile, vineri și sâmbătă,  a fost și subprefectul de Timiș, Liliana Oneț. Aceasta a constatat că nu știa că în Timișoara există atât de multe cofetării.

„Am primit invitație din partea Camerei de Comerț și Industrie să particip la deschiderea sezonului oficial. Am rămas foarte impresionată venind aici, de numărul mare de societăți comerciale care au prezentat atât rochii de mireasă și bineînțeles, am descoperit că în Timișoara există  foarte multe cofetării, nu știam acest lucru. Mă bucur foarte mult că se organizează astfel de evenimente  de către CCIAT și sper să fie de bun augur și pe viitor și cât mai mulți agenți economici să-și poată expună produsele și să fie cunoscuți prin aceste expoziții”, spune subprefectul de Timiș, LILIANA ONEȚ.

Invitat special la Salonul mirilor este designerul Cătălin Botezatu. Astfel, pe toată durata expoziției le va sfătui pe timișorencele, care au nevoie de părerea unui specialist, cum să-și aleagă rochia de mireasă ideală.

„Este un târg de nunți și văd că are succes, e multă lume. Organizatorii s-au gândit și la un moment fashion destul de diversificat, pentru că el v-a putut oferi atât ținute pentru mirese cât și pentru miri. Eu zic că îl putem numi un regal de modă în lumea fashion, pentru astfel de evenimente. Înotdeauna ca și designer, dacă la mine vine o clientă care vrea o rochie unicat, țin cont și de doleanțele acelei cliente. Pentru că o femeie se visează într-un anume fel mireasă. Și atunci, trebuie să ții cont de ceea ce vrea, iar apoi să pui în practică și tendințele. Eu sunt pentru dantela franțuzească, pentru că rămâne etern în vogă. Nu sunt adeptul rochiilor cu crinolină, pentru că: dacă sunt mici de înălțime și au forme, vor avea forme și mai mari. Pentru o doamnă înaltă, o linie apropiată de linia corpului sau în formă de A, să nu mai vorbim de cele sirenă, sunt rochiile indicate. Dar, fiecare se îmbracă așa cum își dorește. Recomandările mele sunt: dantela franțuzească, mai puțin tiulul, pietre swarovski. Restul, după preferință. Recomand voalul acela princiar, care te duce cu gândul la nunțile făcute la curțile regale, accesorii cât mai puține, pantofi cu toc înalt, pentru că trebuie la o mireasă, indiferent că este scundă sau înaltă”, spune Cătălin Botezatu.

Expoziția Salonul mirilor este deschisă publicului până duminică, la ora 18. Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, iar  prețul de intrare este cinci lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.