Salonul Internațional de Vinuri urmează să își deschidă porțile pentru a 12-a ediție.

Evenimentul va avea loc la Centru de Afaceri al CCIAT, în perioada 3 – 5 aprilie. La fiecare ediție au fost prezenți peste 300 de specialiști din domeniul viticol și în acest an se dorește atragerea a cât mai mulți producători și distribuitori de utilaje de viță de vie, luând în considerare că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat Programul Național de Sprijin al României în sectorul viticol 2014-2018. Programul cuprinde normele metodologice cu privire la condițiile de punere în aplicare a măsurii de restructurare/reconversie a plantațiilor viticole.

În perioada 1-2 aprilie va fi sărbătorită cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România, care este singura autoritate îndreptățită să jurizeze concursurile naționale din domeniu.

“ Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul. Acest lucru se datorează în întregime specialiștilor în domeniu și jurnaliștilor care au susținut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm producțiile expozanților”, spune Lucia Pîrvu, expert degustător.

Cei care vor trece pragul salonului de vinuri pot beneficia de un premiu consistent în vin, propria greutate, singura condiție este ca vizitatorii să dețină biletul la VINVEST.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.