In 2014 , Timisoara va avea o sala Polivalenta de peste 2.200 de locuri. Alesii locali au fost de acord sa se aloce peste 2,2 milioane de euro, pentru terminarea lucrarilor la sala polivalenta , care au fost incepute de catre Universitate Politehnica , in Baza Sportiva 2 a Universitatii, langa Stadionul Dan Paltinisanu, in proportie de 50%. Practic, pentru constructia Salii Polivalente a UPT, primaria Timisoara pune jumatate din suma, valoarea actuala a acesteia fiind de aproape 21 de milioane de lei. Sala va fi mai apoi impartita intre cele 2 institutii, in mod egal, in functie de cota parte investita. La fel vor fi impartite si cheltuielile de functionare, intretinere, reparare, modernizare si dezvoltare.
Primarul vizitează des şantierul Sălii Polivalente şi spune că e mulţumit de felul cum se lucrează acolo. Este o mobilizare aşa cum trebuie si dacă lucrurile continuă în acest fel, vom avea în curând cea mai mare sala polivalenta din acesta parte de Europa.

Si alesii locali, impreuna cu reprezentantii Universitatii Politehnice sunt de aceeasi parere, cand va fi finalizata constructia salii ultramoderne din Timisoara , noua arenă va putea fi folosită pentru meciuri de baschet, volei, handbal, tenis şi alte sporturi, dar va deveni şi un loc unde se vor organiza diferite evenimente şi concerte.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentReamenajarea Acvariului supravegheata video
Articolul următorPrimarul Timisoarei vrea si nu vrea terase in parcuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.