Spațiile de parcare din centrul Timișoarei ne dau bătăi de cap de fiecare dată când suntem nevoiți să ne deplasăm cu mașina în zonă.

Însă diferența dintre timișorenii care caută disperați locuri de parcare și nesimțiții traficului este o mare diferență. Unde mai punem că indivizii care își permit să parcheze cum vor ei și unde vor ei, pentru că au ceva de cărat din mașină sau în mașină, tocmai de la primărie, conduc mașina RATT de control în trafic. Și atunci unde poate parca mașina de serviciu: chiar la intrarea, din față, a primăriei, pe trotuar, lângă pista de biciclete ca nu cumva să îngreuneze traficul în zonă…

Când șoferul a văzut că i s-au făcut poze la mașina parcată ”regulamemtar” nu a fost încântat, având o atitudine de sfidare. Ceva care spunea: ”Ok. Ai făcut poze și ce dacă!”.

Din păcate aceeași este și atitudinea Poliției Locale, a domnului Cojan în special. Obișnuiți să închidă ochiii, că așa s-au obișnuit de zeci de ani, fac de rușine și puținii polițiști locali care întradevăr ar vrea să își facă treaba. Se pare însă că ei sunt o specie pe cale de dispariție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.