Clubul Rotaract Timişoara, împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara, organizează a VII-a ediţie a Cursei Răţuştelor pe Bega, duminică 7 septembrie, de la ora 16, între Podul Tinereţii şi Podul Traian.

Evenimentul are loc în cadrul Festivalului Bega Bulevard, organizat de Primăria Timişoara. 5.000 mii de răţuşte aşteaptă să fie „adoptate” de timişoreni, în scop caritativ, în schimbul sumei de 5 lei. Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire, „părinţii lor adoptivi”, câştigă premii în bani şi produse. Premiul cel mare, în valoare de 1.000 euro, va fi oferit de TRW Automotive Safety Systems.

Anul acesta, fondurile strânse se vor îndrepta spre Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă. 

Biletele au fost puse în vânzare începând de vineri, 29 august, la punctele de pe Strada Alba Iulia şi de pe strada Mărăşeşti, fiind urmate la scurt timp de răţuştele suvenir.

Sursa foto:www.lugojeanul.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.