Roxana Iliescu

În ultima perioadă președinta filialei Mișcarea Populară Timiș a fost aspru criticată, uneori întrecându-se măsura, de către presa locală, însă cu toate acestea Roxana Iliescu a reușit să înțeleagă cât se poate de bine importanța libertății de exprimare.

”Am fost certați, am fost criticați, am fost ironizați, uneori mai mult — consider eu — decât ar fi îngăduit politețea. Cu toate acestea, nicio clipă noi nu am simțit imboldul de a reacționa în încercarea de a intimida libertatea de exprimare ”, declară Roxana Iliescu.

Alături de colegii săi de partid consideră că această lege, presupusă de apărare a demnității, este în realitate un pretext de a închide gura presei acide, este mai mult decât atât, este o mare rușine pentru România.

Interesele politice ale lui Dragnea și implicit ale PSD-ului sunt mai presus de orice, acest fapt este demonstrat de neînțelegerea consecințelor deosebit de grave  ale acestei legi.

” Noi, tinerii politicieni din Mișcarea Populară care nu am cunoscut comunismul, ne cerem scuze în numele lor! ”, transmite Mișcarea Populară.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.