Numărul persoanelor care vor beneficia de bilete de tratament a fost suplimentat de la 60.000 la peste 80.000, prin reducerea sejurului de la 18 la 16 zile, a anunţat joi ministrul Muncii, Rovana Plumb, aflat într-o vizită de lucru la Timișoara.

Demnitarul a vizitat şi Staţiunea Balneoclimaterică Buziaş, unde va fi inaugurată în această vară o bază modernă de tratament pentru pensionari. Ministrul a dat asigurări că investiţia de peste 3 milioane lei a fost facută prin Casa Naţională de Pensii Publice şi va fi finalizată la sfârşitul lunii iulie.

„Are finanțarea asigurată, vor beneficia peste 4000 de pensionari. Sperăm că în ceea ce privește turismul în general în stațiunea Buziaș să poată să fie mult mai prezent, să se poata crea mai multe locuri de muncă prin serviciile pe care sistemul de turism le creează”, spune Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Ministerul Muncii a început investiția cu mult timp în urmă, dar a fost sistată în 2008. Acesta se ridică la peste 3 milioane de lei și este necesară modernizării bazei de tratament de la Buziaș pentru pensionari.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.