Peste 200 de persoane din Timiș au primit cadouri de Crăciun. Căminul pentru Persoane Vârstnice Comloşu Mare, Fundaţia Laurenţiu Ciucur, Fundaţia de Abilitare “Speranţa” şi Casa Deborah – pentru copii în situaţii de risc – au fost şi în acest an pe lista Moşului de la Rotary.

Chiar dacă au trecut aproape 5 ani de la finalizarea proiectului de reabilitare şi modernizare a căminului, Clubul Rotary Cetate Timişoara este prezent an de an la Comloşu Mare.

Căminul din Comloşu Mare a fost înfiinţat în anul 1949 şi oferă servicii de asistenţă comunitară şi socială, având o capacitate de 100 de locuri. Administrarea unităţii revine Consiliului Local, sub finanţarea Consiliului Judeţean, fondurile alocate de la buget fiind însă sub necesar.

În anul 2006, proiectul Rotary Cetate Timişoara a salvat practic de la ruina şi degradare un asezământ care astăzi este un model de institutie de protectie sociala.  Investiţia suportată de Clubul Rotary a fost de peste 400 de mii de euro şi a beneficiat de aportul direct la Fundaţiei “Humanitas” a Prinţului Dimitrie Sturza (Elveţia) si de donaţii consistente ale Fundaţiei MIR sau ale companiei AEM Luxten.

Donaţiile Clubului Rotary Cetate către aceste instituţii, în această lună, depăşesc suma de 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.