” Vreau să fie limpede, nu există persoană în România mai defăimată decât mine în ultimul an, câte s-au spus despre mine…”, spune cu zâmbetul pe buze Nicolae Robu.

Controversata lege propusă de Dragnea a fost comentată astăzi și de edilul Timișoarei, care în calitate de copreședinte PNL și primar al orașului s-a declarat complet împotriva acestui abuz al PSD, care urmărește punerea ”pumnului în gură” celor incomozi.

După scurtele aprecieri în legătură cu subiectul Dragnea, Robu a revenit la subiectul preferat: propria persoană și cum a fost el denigrat fără motive reale în ultima perioadă.

Uitând cu desăvârșire ieșirile sale din cadrul ședințelor de consiliu sau cele din cadrul conferințelor de presă când este întrebat despre subiecte ”sensibile”, Robu susține că el nu a aruncat cu noroi în adversarii săi politici:

” Nu am nominalizat pe nimeni în discursurile mele, nu m-am referit la o persoană anume, dacă cineva rezonează cu cele spuse de mine e problema lui nu a mea ”.

De asemenea, edilul consideră că este o mare rușine pentru parlament că s-a ajuns să se dezbată astfel de proiecte, în situația în care țara noastră se confruntă cu situații mult mai grave decât aberațiile lui Dragnea și a acoliților săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.