Florin Teodorescu
Florin Teodorescu

Terasa sportivilor construită la rugămintea vechii administrații, unde nu se desfășoară activități economice, e văzută mai nou de către Nicolae Robu ca fiind „pata neagră” de la Sala Olimpia.

Terasa a fost construită în perioada administrației Ciuhandu de către Florin Teodorescu. Primarul l-a somat pe sportiv să o demoleze până mâine, folosind un termen abuziv pentru ducerea la îndeplinire a somației.

„Vreau să o donez statului român gratuit. De ce să se strice un lucru bine făcut? Până unde putem merge cu minciuna și cu toată mizeria asta care se întâmplă zi de zi, de sus până jos? Să nu stricăm ceea ce este bine făcut. Dacă vrea să o strice, păi să o strice. E secolul demolării! Din 1990 încoace numai am demolat! Urmează să mai stricăm blocurile, că în rest s-a stricat tot. Timp de trei ani nu a deranjat pe nimeni. A fost făcută cu aprobarea primăriei” spune Florin Teodorescu.

Termenul de demolare un alt abuz al administrației Robu

La fel ca și la licitația cu dedicație de anul trecut unde a câștigat prietenul Sandei Greblă, termenele impuse pentru demolare sunt mult prea mici pentru ca sportivul să se poată apăra în instanță. Astfel, înștiințarea de demolare semnată de Nicolae Robu are termen 2 zile. Avocații sportivului au depus actele pentru a cere instanței ca pe cale de ordonanță președințială să dispună sistarea lucrărilor de demolare, însă fiind un termen atât de scurt este posibil ca ordonanța să fie dată după ce a fost demolată terasa.

Mai mult, municipalitatea nu a trimis anticipat o înștiințare oficială pentru a nu da șansa sportivului să ceară în instanță o ordonanță președințială pentru suspendarea demolării, până la o decizie definitivă a instanței, rezumându-se în luna mai la a da o amendă, pentru care a întocmit un proces verbal, știind că în baza procesului verbal sportivul nu se putea apăra, putând doar contesta amenda.

Florin Teodorescu avea autorizație de la direcția Urbanism, dar nu avea autorizație pentru activități economice, activități pe care oricum nu le desfășura în spațiul terasei, dar pentru care, culmea, a primit și amendă.

Sportivul a anunțat astăzi că vrea să doneze terasa municipalității, cu condiția să nu se demoleze. Terasa care a costat peste 25.000 de euro este în fiecare an plină de flori și era destinată celor care iubesc sportul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.