gunoi in Timisoara
gunoi in Timisoara

Nicolae Robu a lansat un atac direct către contracandidații săi Florin Bîrsășteanu și Adrian Orza, care au publicat pe pagina lor de Facebook poze cu gunoi stradal împrăștiat în cartiere și în centrul orașului. Edilul consideră că oamenii care se leagă de gunoiul din oraș au același gunoi în eul lor lăuntric.

Prof. Nicolae Robu a încercat să explice științific de ce apar poze cu gunoiul din oraș pe facebook

“Fiecare vede în oraș ceea ce are în el însuși, pentru că se produce o rezonanță între noi și exterioritate, întotdeauna. Unii văd doar gunoiul pentru că cu ăla rezonează eul lor lăuntric. Desigur că există și așa ceva și în unele ființe și există și în oraș” a declarat Nicolae Robu în conferința de presă săptămânală de la primărie.

Edilul este de părere că trebuie remarcate/fotografiate doar locurile frumoase și lalelele din Parcul Justiției. Fără a face o nominalizare, a făcut trimitere la cei doi candidați care au publicat poze cu gunoiul din oraș.

 

7 COMENTARII

  1. Dar cu arborii şi florile din Libertăţii n-a rezonat nici de-al naibii! El rezonează cu piatra. Când o da, Doamne feri, molima în oraş,de la insecte şi gunoaie, o zice că nu rezonează nici cu aia, că nu există? Penibil!

  2. Fiecare cetatean doreste si spera s atraiasca intr-un oras civilizat si curat. Daca treaba ar fi fost facuta bine, nu mai avea nimeni ce comenta. Domnului primar nu ii convine nici cand apar poze pe retelele de socializare, nici la intalnirile lui impreuna cu cetatii orasului cand unii dintre ei ii adreseaza intrebari la care raspunsurile nu sunt in favoarea lui.Rusine!!!!

  3. În loc să mulțumiti celor ce va relevă aspectele negative pe care le-ati scăpat din vedere, ocupat fiind să va faceti poze cu lalele, îi împroșcati cu noroi ( lucru deloc greu pt.dv.) domn’ primar! Coincide purtarea cu mulțimea de titluri de care faceti atata parada?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.