pasajul-Michelangelo

Primarul Nicolae Robu, anunţa la începutul săptămânii că în curând va fi finalizat tunelul. Joi, edilul şef a anunţat că toată secţiunea a fost străpunsă şi a dezvăluit şi secretul cu care a fost îndepărtat pământul din subpasaj. Este vorba de un utilaj senzaţional.

„V-am spus că săptămâna viitoare probabil va fi străpunsă partea subterană din Michelangelo. Astăzi va fi străpunsă toată secţiunea. Acolo s-a lucrat de o manieră incredibilă. S-a lucrat cu un utilaj şi cu un om care manipulează acel utilaj. Este vorba de un utilaj italian. Un buldozer senzaţionl pur şi simplu, iar omul care îl mânuieşte este absolul genial”, a spus primarul Nicolae Robu.

În urmă cu câteva zile, edilul şef anunţa că pasajul subteran nu va fi finalizat la termenul de 29 septembrie, ci termenul este de 16 luni de la data începerii lucrărilor, aprilie 2013. Conform primarului Nicolae Robu la acest termen se mai adaugă şi zilele în care nu au fost condiţii meteo să se poată lucra.

 

 

2 COMENTARII

  1. Nu exista cuvantul subpasaj in DEX.Doar pasaj subteran ! Da primarului nu-i intra in cap iar jurnalistii il copiaza,. :-)9

  2. Eu am văzut doar că se scoate apă la greu – încă! – din „subpasajul” ăsta… Poate de-asta trebuia inventat un cuvânt nou, pentru a-l denumi. Dacă era uscat, era doar „pasaj subteran” obişnuit. Nu-i aşa, domnule primar?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.