intalnire grup Robu trebuie sa plece
intalnire grup Robu trebuie sa plece

Un grup de pe rețeaua de socializare Facebook, care tratează apolitic activitatea administrației locale  timișorene, a trecut de la opinii în mediul virtual la întâlniri săptămânale. Duminică a avut loc prima întâlnire a grupului „Robu trebuie sa plece”, unde au participat aproximativ 20 de membri din 1800 înscriși în grup.

Principalele subiecte discutate au fost: neimplicarea consilierilor locali în urmărirea modului în care se cheltuiesc banii publici, posibile delapidări de fonduri la Direcția de Mediu a Primăriei Timișoara și strângerea unor date pentru a sesiza corpul de control al primului-ministru în privința achizițiilor directe și a felului cum se execută proiectele de infrastructură ale orașului.

Tăierile de copaci, proiectul modificat din Piața Libertății, lipsa de transparență a administrației Robu și realizarea unei liste cu nemulțumirile timișorenilor au fost și ele discutate în prima întâlnire a grupului.

Publicația pentrutimisoara.ro a pus la dispoziția membrilor grupului inventarul copacilor plantați pe fiecare stradă din Timișoara în intervalul 2012-2015, după ce s-au descoperit copaci înregistrați fictiv de Direcția de Mediu.

Timișorenii interesați de problemele orașului se pot alătura grupului „Robu trebuie să plece” aici: facebook.com/groups/robularevedere/. Condiția principală pentru membri este să nu se facă politică pe grup.

Mai jos publicăm lista copacilor plantați pe fiecare stradă din Timișoara, împreună cu sumele cheltuite de municipalitate.

Lista copaci plantati in Timisoara de administratia Robu pe fiecare stradă

5 COMENTARII

  1. Eu personal nu fac parte din nici o formatiune politica,sunt nascuta in Timisoara si traiesc in acest oras dar totusi o maaaare nedumerire si anume de ce nu s-a constituit nici un grup de-a lungul mandatelor d-nului Ciuhandu ? Era mai bine atunci ? Sau mai clar vreau sa intreb daca sunteti multumiti de activitatea pe care nu prea a avut-o ?Sigur ca si -n activitatea actualului primar ar fi ceva de obiectat,spre exemplu P-ta Libertatii care practic a disparut si a rasarit un alt obiectiv turistic (in calitate de locuitor al acestui oras consider o mare pierdere )daar nu pot sa nu observ si lucrurile multe bune pe care a reusit sa le faca pana in prezent .Asa ca nu pot fi de acord cu sloganul care indeamna la plecarea actualului primar.Tot ce am scris mai sus este strict parerea mea si sper ca n-am suparat pe nimeni Toate cele bune !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.