A venit rândul deputatului Laszlo Borbely să fie în atenția celor de la DNA, însă colegii săi din Camera Deputaților a respins cu majoritate de voturi cererea de începere a urmăririi penale. Fost ministru al mediului, Laszlo Borbely, deputat UDMR, consideră că cererea DNA de începere a urmării penale este „un abuz evident”, care nu are la bază altceva decât un denunț. Acesta s-a arătat deosebit de indignat de faptul că nu au fost verificate informațiile și nici nu au fost audiați restul celor implicați în denunț.

Deputatul UDMR este acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de influență.

“Similaritatea reacției deputaților cu votul exprimat în Senat, cu puțin timp în urmă, în cazul lui Varujan Vosganian, atestă disprețul politicienilor care pretind că ne reprezintă față de valorile democrației liberale, ilustrând convingător ruptura unei părți semnificative din clasa politică de realitatea socială și de așteptările corpului electoral”, se arată în comunicatul Societății Timișoara.

Societatea speră într-o maturizare a electoratului român capabil la un moment dat să înlăture de pe scena politică pe cei care nu respectă legea.

6 COMENTARII

  1. Cit de ordinari pot sa fie in continuare toti din clasa politica?!?!?! Sa se faca dreptate si toti cei care au facut ” mizerii” sa fie trasi la raspundere. Mi-e ciuda insa ca romanii inca sunt adormiti si nu reactioneaza .

  2. La cit s-a furat de la poporul roman, alte natii ar fi fost imediat in strada si ar fi reactionat. Asa, cind nimeni nu zice nimic, normal ca le-a crescut tupeul si au furat cit au vrut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.