Catalin Tiuch

Greva de vineri, 20 februarie, nu a fost fără urmări. Cu toții știm că un nivel de salarizare de 1200 de euro pe lună  nu este de ignorat, dar pentru edilul Timișoarei acesta este un salariu mic. Îmi permit să mă întreb retoric, în ce lume trăiește Nicolae Robu, sau la ce țară face referire?

Declarație marca Robu: 1200 de euro/lună este un salariu mic

protest primaria dumbravita 08

Dacă stăm și facem o scurtă analiza, și deloc grea, constatăm că pe lângă salariu domnia sa mai are și alte beneficii, legitime, datorită funcției pe care o are. Însă nu la fel de legitime sunt și “micile sale plăceri”, cum ar fi mașina de serviciu luxoasă în care se plimbă, costurile fiind  suportate direct sau indirect de fiecare dintre noi.

Astfel că vicepreședintele PSD Timiș, Cătălin Tiuch, îi atrage atenția “conducătorului nostru iubit” că în „Parlamentul României s-au făcut eforturi deosebite pentru creșterea salariilor primarilor și viceprimarilor. Această creștere a fost refuzată de foarte mulţi primari, din solidaritate faţă de colegii lor din aparatele primăriilor, cărora nu am reușit să le mărim venitul lunar. Noi, așa cum am promis, am reparat salariile profesorilor, doctorilor, am mărit pensiile (toate acestea tăiate de Emil Boc, coleg de partid cu domnul primar Nicolae Robu), însă avem o datorie morală faţă de funcţionarii din administraţia publică locală, la remuneraţia cărora nu s-a lucrat deloc”, se arată în comunicatul PSD.

În continuare  Cătălin Tiuch, evidențiază nevoia de  a reduce veniturile celor amintiți la un nivel decent, decât să ne concentrăm din nou, pe creșterea unor salarii de 1200 de euro, cum este cel încasat de edilul Timișoarei, asta în condițiile în care există numeroși funcționari ai administrației publice locale care trebuie să se descurce cu 700 sau 800 de lei pe lună. Aceștia ce ar mai putea să spună?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.