Cristi Brancovan
Cristi Brancovan

Cristi Brâncovan, timișoreanul care a considerat că a ajuns cât și-au făcut de cap hoții prin mijloacele de transport în comun, cel care a luat atitudine după ce a publicat pe facebook clipul cu hoții din tramvaie surprinși în flagrant delict, a ajuns astăzi în fața IPJ Timiș unde a spus ce ar spune orice timișorean cu bun simț și sătul de faptul că am ajuns în situația de a ne fi frică să mai circulăm cu tramvaiul, de a ne fi frică ca nu cumva bunicii, părinții sau copii noștri să cadă pradă acestor indivizi care nu au decât un singur scop: să fure cât mai mult.

Ce face Poliția locală și Poliția Națională în tot acest timp: NIMIC! Poliția Locală anunța cu maxim tupeu că se vor lua măsuri. Iată care au fost măsurile luate: s-au suplimentat polițiștii locali de la 6 la 8 pentru mijloacele de transport în comun! – Materialul întreg poate fi văzut aici:http://www.pentrutimisoara.ro/stiri_timisoara/impresionant-politia-locala-timisoara-trimite-8-politisti-pe-251-de-mijloace-de-transport-in-comun.html.

Nu e o glumă, e realitatea orașului condus de Robu, e realitatea orașului în care sunt păzite panseluțele și Pasajul Michelangelo, este realitatea orașului unde Poliția Națională spune că nu poate face nimic decât dacă hoțul este prins asupra faptei, este orașul unde oamenii sunt agresați în centru și milițienii locali păzesc primăria.

Oamenii din Timișoara s-au săturat și au început să posteze fotografii cu acești hoți pe facebook, oamenii au început  să ia atitudine. Mai mult decât atât o individă care își face veacul prin tramvaie a fost identificată tot de oameni ca fiind foarte periculoasă, este condamnată la 12 ani si 6 luni pentru OMOR!

Astăzi Cristi Brâncovan a dat o palmă poliției și administrației, palmă care a răsunat foarte tare, indiferent cât de megaloman sau incompetent ești nu poți să rămâi surd la vocea unui oraș. Din păcate după câteva minute petrecute în fața IPJ Timiș a fost dus la Secția 1 Poliție unde a primit o amendă contravențională în valoare de 200 de lei.

Ce fac în tot acest timp autoritățile? Pentru că suntem în precampanie electorală și pentru că poliția a ieșit cam șifonată din toată această situație Nicolae Robu invită presa mâine la o conferință unde va fi prezentat un dispecerat realizat printr-un proiect cu fonduri europene și clar nu lipsește lauda că se va începe modernizarea Pasajului Jiul. Și uita așa se creează diversiune! Bineînțeles că nimeni nu va răspunde concret la întrebările incomode și subiectul propoziției va lipsi cu desăvârșire din comunicare dar, ne-am obișnuit deja cu acest lucru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.