RCM UV Timișoara a câștigat Cupa României la rugby, duminică seara, pe Cluj Arena, după ce a învins în finală pe CSM Știința Baia Mare cu scorul de 19-14.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, care este și membru de onoare al clubului de rugby își exprimă bucuria și mulțumirea față de victoria echipei RCM UVT. În același timp, acesta subliniază faptul că valoarea unei echipe se cunoaște pe terenul de joc și nu poate fi înfrântă de practici balcanice inacceptabile într-o lume a fairplay-ului.

“Finala Cupei României câștigată în față celor de la CSM Șiința Baia Mare reprezintă încă o demonstrație a spiritului de învingători de care dau dovadă jucătorii noștri. Le mulțumim pentru bucuria adusă, dar și pentru corectitudinea și responsabilitatea de care au dat dovadă în abordarea fiecărui joc. Spiritul, valoarea și puterea unei comunități întregi nu pot fi înfrânte de acțiuni meschine care n-au nicio legătură cu ceea ce Timișoara reprezintă”, declară rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Rectorul UVT este de părerea că rezultatele echipei au o însemnătate foarte mare pentru comunitate și lumea sportivă.

“Dorința lor de a deveni cei mai buni este un exemplu de urmat pentru fiecare dintre noi, indiferent în ce domeniu ne desfășurăm activitatea. Echipa a dat acestui oraș mai mult decât trofee, a dat modele de urmat și a adus un nou suflu pe scena sportivă națională”, a adăugat Marilen Pirtea.

1 COMENTARIU

  1. doresc sa fac un gest ,umanitar sa ofer unui copil bolnav un rinichi sa i ofer dreptul la o viata normala daca cunoasteti cazuri ,oferiti aceasta informatie repet gestul meu e umanitar va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.