La începutul lunii februarie au fost depuse candidaturile pentru funcția de rector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

În conformitate cu legislația în vigoare (legea nr.1/2011) Șumălan Radu Liviu și-a depus candidatura pentru această funcție însoțită de un plan managerial pentru următorii 4 ani.

” Planul Managerial, pe care l-am depus alături de candidatura pentru această funcție, se adresează deopotrivă cadrelor didactice, studenților și personalului auxiliar. Acesta conține zece capitole importante, printre care amintesc: creșterea performanței în activtatea didactică și de cercetare, promovarea principiului egalității de șanse, dezvoltarea resursei umane prin facilitarea de cursuri gratuite, creșterea veniturilor salariale prin activități adiacente, trnasparentizarea deciziilor, parteneriate profitabile pentru creșterea resurselor financiare ale instituției de învățământ. De asemenea, îmi doresc o implicare majoră a Universității în servicii de voluntariat pentru societate ”, spune Radu Șumălan.

Alături de el și-a mai depus candidatura și colegul său Popescu Cosmin Alin. Următorul pas este examinarea planurilor manageriale depuse de candidați urmând procedura de votare a acestora, la care pot participa doar cadrele didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.