Alfred Simonis
Alfred Simonis

Revoluția în Consiliul Local Timișoara pare că începe, după ce liderul grupului PSD, Alfred Simonis, a anunțat că intenționează să strângă semnături pentru demiterea primarului Nicolae Robu.

Grupul PSD este nemulțumit de modul în care primarul execută proiectele Consiliului Local Timișoara.

Liderul grupului, consilierul local Alfred Simonis nu a precizat o dată certă la care se va începe acțiunea de strângere de semnături, dar a menționat că a intrat în posesia unor informații care arată că primăria gestionează defectuos anumite contracte de lucrări, specificând că în unele cazuri instituția acoperă lucrul prost făcut, sau chiar nu plătește la timp contractele de lucrări.

Un exemplu adus în discuție este reabilitarea centrului istoric, care are mari deficiențe de personal din partea firmei care a câștigat licitația, Simonis precizând că firma Romprest nu și-a plătit furnizorii de piatră.

2 COMENTARII

  1. PSD Timis, in frunte cu T. Bojin, erte cea mai mare pata de pe esicherul politic din Banat. Au supt seva acestui judet ca nimeni altii fara sa aibe nici cea mai mica promisiune realizata. S-a ales praful din Spitalul Regional, soseaua de centura, realizarea unui punct de incarcare pe autostrada langa Sanandrei, Parcul interlogistic Remetea, etc. In schimb critica orice face primarul Robu, fara un leu de la buget, in Timisoara. Asta este de fapt politica bucurestiului fata de jud. Timis, de-a nu face nimic aici. Daca au vazut ca stoparea resurselor nu este de ajuns, critica si defaimeaza realizarile primarului Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.