Alfred Simonis
Alfred Simonis

Așa cum era și  firesc, după numirea noului președinte al PSD Timiș, în persoana lui Sebastian Răducanu, a urmat și numirea liderului de grup al consilierilor municipali PSD.

În cursul acestei zile conducerea organizației municipale a PSD a decis ca această poziție să fie ocupată de Alfred Simonis.

 „Poziţia de lider de grup presupune multă implicare şi o responsabilitate foarte mare. Eu am încredere că Alfred Simonis se va achita foarte bine de sarcini, el cunoscând deja foarte bine întregul sistem din Primăria Timişoara. Noi nu am avut o lungă perioadă lider de grup, dar de acum această stare de incertitudine a dispărut şi, aşa cum am mai spus, aştept o implicare mai puternică a consilierilor municipali în tot ceea ce înseamnă viaţa Timişoarei şi a timişorenilor”, a spus Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost definitivată structura departamentelor de lucru din cadrul PSD Timişoara, fiecare şef de departament primind sarcina ca, până la următoarea şedinţă, să prezinte conducerii partidului un plan de acţiuni pentru perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.