Vineri, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că în prezent foarte mulţi aleşi locali activează pentru alte partide şi propune ca pentru o perioadă de două săptămâni să existe posibilitatea ca aleşii locali să îşi aleagă partidul fără să îşi mai piardă mandatul. Primarul Nicolae Robu, consideră că propunerea lui Dragnea denotă o mare disperare a PSD că Victor Ponta va pierde alegerile.

“Declarația d-lui Liviu Dragnea privind intenția PSD de a permite primarilor, timp de două săptămâni, să-și schimbe partidul denotă o mare disperare: disperarea PSD că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale, așa cum se prefigurează tot mai clar. Dincolo de diferența dintre Klaus Iohannis – un om care are în spate realizări concrete, nu vorbe goale – și Victor Ponta, diferență în continuă evoluție în favoarea primului, PSD este frământat de diferența dintre susținerea avută la populație de către ACL și PSD. Ca să dau un singur exemplu: în județul Timiș, ACL are primari pentru peste 85% din populația județului, în timp ce PSD pentru abia vreo 13%! Evident că, în aceste condiții, PSD încearcă disperat să atragă primari ai ACL, prin presiune, prin promisiuni mincinoase, prin întregul arsenal de mijloace murdare pe care a dovedit în timp că-l stăpânește foarte bine!”, susţine Robu.

Co-preşedintele ACL Timiş, Nicolae Robu, face apel către PSD să renunţe la intenţia anunţată. „Fac apel la PSD să renunțe la intenția anunțată, expresie a mentalității sale de partid-stat, persistentă, iată, chiar și acum, la 25 de ani de la Revoluție, și să nu perturbe administrația publică locală, supunând-o respectivului arsenal! Dacă guvernarea este cum este și funcționează cum funcționează, ducând România în recesiune, măcar administrația publică locală trebuie lăsată să funcționeze neperturbată de interese politicianiste, meschine”, a transmis Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.