Cu toate că PSD și PNL sunt într-o continuă dispută, în ceea ce privește cazul Șova, brusc lucrurile s-au schimbat.

Dacă în cazul celor de la PSD Ilie Sârbu a fost cel care a orchestrat toată acțiunea, PNL-ul a dezertat de pe câmpul de luptă, numărând 11 senatori absenți: : Antonescu Crin, Boagiu Anca, Bodea Cristian Petru, Chiru Gigi Cristian, Dumitrescu Iulian, Popa Mihaela, Popescu Corneliu, Popescu Dumitru Dian, Mihai Neagu, Grigoras Viorel, Florian Daniel Cristian. În cazul în care aceștia ar fi fost prezenți la vot ar fi existat o reală șansă ca Dan Șova să răspundă în fața justiției.

Astfel, votul de 66 la 72 înregistrat putea fi foarte bine 77 la 72.  Cu toate că Vasile Blaga, copreședintele PNL, amenință cu sancționarea absenților cărțile sunt deja jucate.

,,Spectacol grotesc oferit de USL, de data aceasta fără mir, l-a supra imunizat în acest fel pe Dan Șova, cercetat de DNA pentru fapte de corupție, acuzat că ar fi distrus probe, hard-uri de calculator și documente și că ar fi prezentat procurorilor DNA documente false, antedatate !”, precizează Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș.

Ce înseamnă toate aceste jocuri politice? Nimic mai simplu, ne arată că Senatul are puterea de a se opune justiției, și nu ezită să o facă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.