Cosuri de gunoi Primaria Timisoara
Cosuri de gunoi Primaria Timisoara

Prostovanii din Primăria Timișoara, anunțați din timp pe toate căile posibile de comunicare despre data la care intră în vigoare legea antifumat, au umplut centrul istoric al Timișoarei de coșuri de gunoi stradale, culmea, tot antifumat. O sigură excepție au făcut, pe strada unde este sediul PNL le-au pus și pungă ca să ia foc sigur, atunci când un timișorean aruncă țigara în ele.

Coșurile de gunoi nu sunt prevăzute cu scrumieră pentru stingerea țigărilor.

Păi bine măi prostovanilor de la primăria Timișoara ce așteptați să spună primarul când va trece pe stradă la ședințele de partid și va vedea mucuri de țigară împrăștiate pe jos? Că s-au adunat “timișoreni imbecili” prin fața sediului PNL?

Vă reamintim că Nicolae Robu a afirmat printr-un mesaj că cetățenii din Timișoara se împart în două categorii: timișoreni care îl simpatizează și restul … imbecili (vezi aici).

Pe strada cu sediul PNL toate coșurile de gunoi  au pungi, în rest nu.

Despre coșurile de gunoi montate recent  în centrul istoric puteți constata din poze, sau într-o plimbare, că nu sunt prevăzute pentru fumători, mai mult pe strada Vasile Alecsandri unde este sediul PNL au și pungă de gunoi pentru nevoile vip-urilor liberale.

Bonus articol: ce spun doi polițiști locali, fumători, despre prostovanii de la primăria Timișoara: „Ce să mai zici? Poți să pui chiștocul aprins între găurile de la coș dar nu stă. Erau și pe aici pungi la început, acum nu mai sunt. N-are rost. N-are rost.”

3 COMENTARII

  1. Indiferent daca sunt sau nu sunt amplasate scrumiere in zona, majoritatea tot vor arunca mucurile pe jos. Nu cred ca e mare bai ca nu au scrumiere aceste cosuri, vor exista destule amplasate in fata barurilor, magazinelor, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.