Timișoara va ajunge în timp record să întreacă Caracalul prin prostiile pe care le comite zilnic administrația condusă de Nicolae Robu.

Pentru că plimbarea cu vaporetto a devenit ceva deosebit de important în orașul nostru, Primăria Timișoara s-a grăbit să dea nume stațiilor unde vor opri ambarcațiunile. Astfel că, stația din Parcul Corneliu Coposu se numește conform ”specialiștilor” cu care lucrează Nicolae Robu, stația Gheorghe Coposu.

Greșeala a fost descoperită de Flavius Boncea care a postat imaginea rușinoasă pe facebook cu următorul comentariu:

” Deci: eu știu foarte bine că proiectul cu reabilitarea malurilor Begăi este făcut de Gheorghe Ciuhandu. Iar stația de lângă Michelangelo este în Parcul Corneliu Coposu. Și, cumva, trebuia găsită o soluție pentru împăcarea ambelor personalități. Urmează stația Corneliu Ciuhandu, cu debarcaderul pe partea stângă ”.

Nici de această data nu sunt vinovați cei de la primărie, ci firma care a făcut panourile. Întrebarea normală este: Chiar nimeni din primărie nu a văzut marea prostie?

Foto: Flavius Boncea

1 COMENTARIU

  1. ce sa le ceri dom’le? la cat de incompetenti sunt astia din primarie te astepti sa nu stie nici cum cheama strada pe care locuiesc..si ca de obicei, nu sunt ei de vina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.