Proprietarii clădirii de pe strada Romulus au răspuns invitaţiei lansate de către primarul Nicolae Robu de a veni la o discuţie în care să se lămurească situaţia turnuleţelor ridicate ilegal. La întâlnire, proprietarii i-au spus edililui şef că nu au nici o intenţie să dea jos turnuleţele.

„A venit la primărie coproprietara clădirii de pe Romulus și în discuţia purtată cu arhitectul-șef, doamna Rădulescu, a spus că nu este dispusă să desfiinţeze turnulețele în mod amiabil pentru că ele există de foarte multă vreme. Şi dacă timp de 25 de ani nimeni nu a fost deranjat de ele, nu înțelege de ce sunt eu deranjat acum și de ce să le desființeze. I s-a spus clar că nu există autorizaţie. Şi-a păstrat poziția și, prin urmare, vom recurge la instanțele de judecată și sperăm ca în cel mai scurt timp să ajungem la o sentință definitivă şi irevocabilă”, a spus primarul Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu a fost sesizat la finalul lunii trecute că pe clădirea de pe strada Romulus se înaltă turnuleţe. Poliţia Locală a aplicat o amendă proprietarilor clădirii şi s-a dispus sistarea lucrărilor, dar proprietarii nu au fost prea impresionaţi şi au continuat cu lucrările. Proprietarul clădirii, Florin Rădulescu, a susţinut atunci că face lucrări de renovare fără autorizaţie, dar că turnuleţele sunt legale şi au fost ridicate încă din anii ’90.

3 COMENTARII

  1. Cand o sa terminati cu rasismul vostru , cu bine cunoscutul proverb sa moara capra vecinului ? Oameni buni ajutati sa se integreze la legile romaniei sa le respecte , nu luati mita de la ei dupa care ii injurati si umiliti instaurati dictatura legilor atat pntr ei cat si pntr voi . Si printre ei sunt oameni ff inteligenti , buni , rai ca si printre noi , nu

  2. Ce s ar intampla daca toti ne am scoate scaunele pe trotuare si am urla,daca am face chefuri,nunti si inmormantari terorizand cartierul si orasul,daca toti am construi ce,cum si unde am vrea ?Ar fi un haos generalizat .Si au batut joc de oras si o fac in continuare sfidand bunul simt si legea pentru ca au fost invatati sa li se permita orice .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.