Cinematograf 3D si 2D, strand la standarde europene, un bazin acoperit, piata agroalimentara si podul pietonal peste Timis… Sunt cele cinci proiecte mari care vor fi finalizate, anul viitor, in Lugoj.

Totodata, in vizorul municipalitatii se afla, in perioada urmatoare, asfaltarea a saptespreceze strazi din municipiu, iar la iesirea spre Timisoara o firma privata va deschide anul viitor, un centru logistic, care va aduce in zona peste 200 de locuri de munca.

“Lugojul, in perioada aceasta desfasoara cinci proiecte de mare importanta pentru dezvoltarea orasului. E vorba de noul bazin acoperit, noul strand cu sase bazine, podul peste raul Timis, noua piata agroalimentara si despre un cinematograf 3D si 2D si saptespreceze strazi care vor fi asfaltate in perioada urmatoare.  Una chiar am asfaltat-o zilele acestea. Sunt proiectele mari care se deruleaza in municipiul Lugoj si suntem in curs de derulare si cu proiecte mai vechi, privind alimentarea cu apa si canalizarea din oras. Am predat acum statia de epurare a municipiului, urmand sa facem automatizare in perioada anului 2014”, sustine edilul Francisc Boldea.

Totodata edilul a adaugat faptul ca municipiul sta bine in ceea ce priveste somajul. “ Avem un somaj de 1,7. Un somaj mic. Nici un investitor nu a plecat din Lugoj, ba din contra s-au dezvoltat foarte multe firme si a crescut numarul de angajati. In fiecare dimineata douazeci de autocare aduc oameni si de pe sate la serviciu la Lugoj si ne definim notiunea de oras cultural si de vatra culturala, cum este Lugojul”.

Primarul Francisc Boldea a precizat ca valoarea totala a obiectivelor depaseste 5 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.