Miercuri, presedintele PNT-CD Timisoara, Adrian Orza, a afirmat faptul ca sistemul de invatamant din Romania este unul politizat. Acesta este de parere ca rezultatele de la bacalaureat din acest an nu sunt deloc imbucuratoare si ca trebuie schimbat intreg sistemul de invatamant, in frunte cu actualul ministru, Remus Pricopie.

Consilierul local, Adrian Orza s-a aratat indignat si de faptul ca, Proclamatia de la Timisoara, care era afisata in Piata Libertatii a fost data jos, pentru a-i lua locul afisele pentru Festivalul JazzTM. Acesta a spus ca pentru niciun alt eveniment, acea proclamatie nu a fost data jos. Pe 11 martie 1990, avea loc Marea Adunare Populara din Piata Operei, unde a fost lansata Proclamatia de la Timisoara. Ea a fost citita de la balconul Operei, de George Serban, fiind primita cu urale de cei peste 15.000 de timisoreni adunati in piata. Textul proclamatiei, a fost afisat in Piata Libertatii si reprezinta un simbol al orasului martir, Timisoara.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentPropaganda conform careia primaria a platit un million de euro pentru Acvariu este FALSA
Articolul următorFocar de infectii la Spitalul Judetean Timisoara !

1 COMENTARIU

  1. Cine isi uita trecutul, este blestemat sa il repete.

    Stiu ca stirea este veche, dar se pare ca practica noastra de a trece nepasatori pe langa jertfa celor ce au murit pentru noi, este inca actuala.

    Sa ne ierte Dumnezeu pentru nepasarea noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.