Clinica de Urologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara organizează  între 1 şi 3 Aprilie 2015 primul Curs de cistectomii radicale şi derivaţii urinare. 

Bazat pe experienţa importantă acumulată în cadrul Clinicii în decursul anilor şi susţinut de prezenţa unor personalităţi de prestigiu ale urologiei europene cum sunt Profesorul Hein Van Poppel  (Leuven, Belgia) – Secretarul  General Adjunct al Asociaţiei Europene  de Urologie, Conferenţiarul Dr. Gabriel Gluck (Bucureşti), Doctorii Nicolae Vesa şi Ursula Roghmann (Iserlohn, Germania) , cursul vine în sprijinul urologilor români care se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de cazuri de pacienţi cu tumori vezicale, multe dintre ele în stadii avansate şi care necesită tratament chirurgical radical.

Cursul va cuprinde  prezentări teoretice, transmisii live din sălile de operaţii şi sesiuni de hands-on-training  şi are  drept obiectiv principal îmbunătăţirea cunoştinţelor teoretice şi mai ales a deprinderilor practice şi abilităţilor  participanţilor  pentru a putea efectua cu success acest tip de intervenţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.