Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu insistă să dezinformeze timișorenii, chiar pe subiecte care vizează hotărâri de Consiliu Local, susține grupul PSD din CLT, prezentând și dovezi în acest sens.

După ce consilierii locali au votat pentru a permuta un milion de lei de la ACS Poli Timișoara către centrul de copii și juniori de la ACS Poli Timișoara, Nicolae Robu a aruncat injurii în public și i-a numit pe consilierii care și-au permis să voteze astfel „grupul împotriva Timișoarei”.

Robu este conștient că cel mai mare eșec al său este ACS Poli, echipă în care a băgat milioane de euro. Din acest motiv Poli rămâne un subiect sensibil pentru campania electorală din 2016.

„<Grupul împotriva Timişoarei>, aşa cum numeşte edilul oraşului nostru consilierii municipali ai PSD, este acelaşi grup care a făcut eforturi deosebite pentru ca mai mulţi bani să fie alocaţi şcolilor şi spitalelor, reprezintă aceiaşi oameni care cred cu tărie că parcurile Timişoarei şi locurile de joacă ale copiilor trebuie să fie curate. La fel de mult credem şi că o parte din acea mare sumă de bani cu care contribuim la bugetul ACS Poli trebuie investită în viitorul fotbalului timişorean. Dacă toate acestea înseamnă cu suntem împotriva Timişoarei şi a timişorenilor, ne asumăm titulatura dată de primarul Robu” se arată în comunicatul grupului PSD din Consiliul Local.

Consilierii PSD condamnă comportamentul și limbajul primarului Timișoarei, delimitându-se de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.