Nunţile cetăţeniilor de etnie rromă sunt destul de zgomotoase şi cum sezonul lor tocmai a început primarul Nicolae Robu a solicitat Poliţiei să îşi intre în atribuţii.

Sezonul petrecerilor ţigăneşti care sunt destul de gălăgioase tocmi a început. Primarul Nicolae Robu spune că le-a dresat în fiecare vară apeluri cetăţenilor de etnie rromă să nu mai organizeze petreceri pe raza municipiului, ci înafara oraşului, dar în numai trei zile au fost organizate două nunţi. „Stop parangheliilor dezonorante pentru Timişoara şi perturbătoare ale vieţii timişorenilor!  Începând din iunie 2012, de când am devenit primar al Timişoarei, am adresat, în fiecare vara -date fiind antecedentele lor binecunoscute-, cetăţenilor de etnie rromă, apeluri să nu organizeze pe raza municipiului petreceri gălăgioase, epatante, care perturbă traficul şi / sau liniştea publică. Nu-i tratăm discriminatoriu pe acesti cetăţeni, le respectăm dreptul la tradiţiile lor, dar le cerem ferm să demonstreze şi ei că respectă oraşul, neperturbându-l, că-şi respectă concitadinii de alte etnii, nederânjandu-i! În fapt, le cerem, fix cum cerem oricui, să respecte legea! Nunţile şi alte petreceri de anvergură, producătoare de gălăgie excesivă trebuie organizate în afara oraşului, în localuri şi locaţii corespunzătoare!”, se arată într-un mesaj transmis de primarul Nicolae Rob pe Facebook.

Edilul şef a Timişoarei a solicitat Poliţiei Locale, Naţionale, dar şi Jandarmeriei să îşi facă treaba şi să ia măsuri în ceea ce îi priveşte pe nuntaşii gălăgioşi. “Solicit Poliţiei Locale, Poliţiei Naţionale şi Jandarmeriei să-şi intre în atribuţii! Aceşti cetăţeni trebuie făcuţi să înteleagă o dată pentru totdeauna, dacă nu vor cu vorba bună, atunci cu mijloacele specifice ale instituţiilor menite să asigure respectarea legii, că nu-şi pot face de cap în Timişoara! Nici măcar o dată pe an, cum am înţeles că emit unii dintre ei pretenţia! “, se mai arată în mesajul de pe Facebook.

 

sursa foto: www.realitatea.net

 

5 COMENTARII

  1. Parca zicea ca Timisoara nu-i asezare manastireasca atunci cand foarte multe persoane s-au plans de zgomotele de la discoteci si alte localuri iar la controale(anuntate , bineinteles) s-a constatat ca nu deranjeaza.Or fii surzi cei care fac verificarile.Sa se decida! Exista legi si reguli care trebuie respectate de catre toti, cetatenii au dreptul si la odihna nu numai la platit taxe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.